Information för elever i åk 1 – 2

 • Kl.9.30
  Samling i klassrum tillsammans med mentor. En macka och dryck kommer att erbjudas under dagen.
 • Kl.10.30
  Alla går till sporthallen där det är underhållning för alla tre årskurser och högtidlig stipendieutdelning från lokala företag för studenterna.
 • Kl.11.45
  Skoldagen avslutas ca 11.45.

 

 Information för elever i åk 3

 • Kl.7.30
  Fotografering enligt fotoschema i aulan.
 • Kl.8.30
  Samling i klassrum tillsammans med mentor. Det kommer att hållas betygsutdelning, stipendieutdelning för programmen och samvaro med klassföreståndare i klassrummen. Tider meddelas via mentor.
 • Kl.10:30
  Gemensam avslutning för alla årskurser i sporthallen under festliga former med tal, underhållning och stipendieutdelning från företagarna Lycksele.
 • Kl.12.00
  Studenterna serveras lunch i skolans matsal.
 • Kl12.45
  Utspring!  Föräldrar och anhöriga är hjärtligt välkomna att ta emot sina studenter på Tannens idrottsplan. För att ni lätt ska hitta varandra kommer skyltar finnas uppsatta som hänvisar till var olika program ska samlas.

 

Vi som arbetar på Tannbergsskolan vill göra allt vi kan för att studentdagen tisdagen den 11 juni ska bli en glad och minnesvärd dag för alla.

Tannbergsskolan är en drogfri skola och därför tillåter vi inte elever att komma drogpåverkade till skolan. Detta gäller också på avslutningsdagen som också är en skoldag. Vi önskar att du som förälder pratar med ditt barn om detta inför avslutningen.

Entrévärdar kommer att finnas vid de ingångar som är öppna och kommer att avvisa personer som de bedömer vara påverkade av alkohol eller andra droger.
Avvisade personer som anser sig vara drogfria erbjuds att visa detta genom alkotest. Alkotestet är frivilligt och den som inte vill göra detta tvingas inte. Entrévärdens bedömning gäller då och avvisningen kvarstår.

Från Tannbergsskolans sida är vi övertygade om att ni föräldrar delar vår målsättning att ordna en trevlig och minnesvärd skolavslutningsdag för eleverna och hoppas på er förståelse för de åtgärder vi vidtar.

 

Vi vill passa på att tacka alla engagerade elever och föräldrar för ett fint läsår och gott samarbete med våra mentorer och övrig personal!

Till Åk 3 vill vi önska GRATTIS TILL STUDENTEN!

 

Trevlig sommar!