Är du intresserad av att arbeta inom Stöd, vård och omsorg men saknar relevant utbildning? Nu erbjuder Stöd, vård och omsorg tillsammans med Lycksele Lärcentrum en snabbutbildning för dig som vill arbeta hos oss.

OM UTBILDNINGEN

Utbildning kommer att ske med stöd av lärcentrum under perioden 26/5-4/6. Mer detaljer presenteras på lärcentrums hemsida inom kort. Arvode för 16h utgår under utbildningen.

ANSÖKAN OCH URVAL

Vi erbjuder dig som vill arbeta hos oss men som saknar relevant utbildning inom vården möjlighet att genomgå en snabbutbildning. Efter godkänd och genomförd utbildning erbjuds du anställning som vikarie inom Stöd, vård och omsorg.

I din ansökan vill vi att du lämnar referenser och utdrag ur misstanke- och brottsregistret. Vi vill också att du motiverar i din ansökan varför du är lämplig till uppdraget. De personer som anses aktuella för utbildningen kommer att kontaktas via telefon.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. För att tillgodogöra sig utbildningen måste du ha tillgång till egen dator och grundläggande datorvana. B-körkort är ett krav.

KONTAKTPERSONER

Verksamhetschef Stöd, vård och omsorg, Pernilla Ahlström, telefon 0950-164 75  

Rektor Lycksele Lärcentrum, Johan Danielsson, telefon 0950-167 94

Vi kommer under vecka 18 lägga ut mer information och en länk till ansökningsformulär