Är du intresserad av att arbeta inom Stöd, vård och omsorg men saknar relevant utbildning? Nu erbjuder Stöd, vård och omsorg tillsammans med Lycksele Lärcentrum en snabbutbildning för dig som vill arbeta hos oss.

OM UTBILDNINGEN

Utbildning kommer att ske med stöd av lärcentrum under perioden 26/5 – 4/6. Mer detaljer presenteras på lärcentrums hemsida. Lön för 16 h utgår under utbildningen.

ANSÖKAN OCH URVAL

Vi erbjuder dig som vill arbeta hos oss men som saknar relevant utbildning inom vården möjlighet att genomgå en snabbutbildning. Efter godkänd och genomförd utbildning erbjuds du anställning som vikarie inom Stöd, vård och omsorg.

I din ansökan vill vi att du lämnar referenser och utdrag ur misstanke- och brottsregistret. Vi vill också att du motiverar i din ansökan varför du är lämplig till uppdraget. De personer som anses aktuella för utbildningen kommer att kontaktas via telefon.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

OM OSS

Vi upplever en ansträngd tid just nu. Verksamheterna i samhället ställer om för att anpassa sig till situationen och omställningen gör tillvaron annorlunda för många människor. Vi planerar för att klara en påfrestning under längre tid. Redan i dag har vi ett ansträngt läge inom stöd, vård och omsorg men även inom andra områden. Därför behöver vi fler medarbetare, och vi hoppas att du vill bli en av oss! Vi erbjuder dig som vill arbeta hos oss inom Stöd, vård och omsorg men som saknar en relevant utbildning en snabbutbildning, för att vi tillsammans ska klara bemanningsutmaningen inom ett samhällsviktigt område – vården.

För mer information om hur det är att leva, bo och arbeta i Lycksele, se vår broschyr.

OM ANSTÄLLNINGEN

Varaktighet: Tim- och visstidsanställning.
Lön: Fast timersättning för utbildning.

Vi tror på mångfald och att olikheter berikar. Inom detta område arbetar flest kvinnor och därför hoppas vi att även män söker tjänsten. Vi tror även att olika kulturella kompetenser kompletterar varandra och utvecklar verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Eftersom Lycksele kommun är ett samiskt förvaltningsområde kan kunskaper i samiska vara meriterande i vissa fall.

I Lycksele kan du kombinera ditt vanliga arbete med en deltidsanställning som brandman. Kontakta räddningstjänsten om du är intresserad av att arbeta som deltidsbrandman.

KONTAKTPERSONER

Verksamhetschef Stöd, vård och omsorg, Pernilla Ahlström, telefon 0950-164 75  

Rektor Lycksele Lärcentrum, Johan Danielsson, telefon 0950-167 94 Välkommen med din ansökan märkt med ref nr 33, senast 2020-05-13. Du ansöker via vårt rekryteringssystem genom att följa denna länk: http://www.lycksele.se/naringsliv-och-arbete/jobba-hos-oss/lediga-jobb/?rmpage=job&rmjob=32&rmlang=SE