Hej blivande studenter och anhöriga!
Här kommer information om studentdagen den 8 juni på Tannbergsskolan
.

Utifrån rådande pandemi och restriktioner runt den, ser programmet ut som följer:
Eftersom årskurs 1 och 2 slutar 7/6 är det enbart elever i årskurs 3 och deras mentorer som samlas på morgonen 8/6 i ett angivet klassrum under ca två timmar. Eleverna får en sallad med dryck, stipendier delas ut och klassen tittar på en avslutningsfilm tillsammans med mentor. Under förmiddagen finns också en angiven tid för klassfotografering. Exakt tid och lokal får eleverna veta av mentor.

Eleverna gör ett utspring från fyra olika entréer kl 11 och tågar ner till gräsplanen nedanför skolan. Där sker en kortare gemensam avslutning med tal och musik. Det sker stående och utomhus, så eleverna behöver ha ytterkläder efter väder. När vi på skolan tagit farväl av eleverna, kommer de att lämna skolområdet på tre olika håll. Eventuell upphämtning görs av EN anhörig till respektive elev. Den sedvanliga flakåkningen har myndigheterna även detta år beslutat att inte tillåta.

Vi hoppas ni har förståelse för ovanstående och planerar så att hela familjen kan ta emot er student hemma, istället för på skolans område. Trots inskränkningarna i studentfirandet så planerar vi för och hoppas att det ska bli en fin dag för våra studenter!

Under studentdagen gäller liksom alla dagar på skolan noll-tolerans mot alkohol och droger. Vi vädjar även till er att prata med ungdomarna så att det inte blir stora samlingar under dagen och kvällen.

Grattis till studenten!

Ellinor Häreskog