Skolverket
Vill du läsa mer om vad Restaurang- och livsmedelsprogrammet är?
Yrken
Vad kan man bli om man har läst på Restaurang- och livsmedelsprogrammet?
Klicka in dig på länken nedan och ta del av ett par exempel.
Kontakt
Rektor: Monica Norén
Telefon: 0950 - 168 12
Epost: monica.noren@edu.lycksele.se
SYV: Gun Signarsson
Telefon: 0950 - 167 95
Epost: gun.signarsson@edu.lycksele.se
#Restaurang- och livsmedelsprogrammet
Inriktningar: Kök och servering
Är detta något för mig?
Tycker du om att laga mat? På Tannbergsskolans Restaurang-och livsmedelsprogram får du tre roliga och utvecklande år under din utbildningstid.
Vi ger dig chansen att vara kreativ och prova på roliga utmaningar.
Här får du många tillfällen att laga god och spännande mat!
Garanterat jobb!
Tack vare goda erfarenheter av samarbete med branschen finner vi praktikplatser med bra kvalitet hos lokala restauranger men även på toppkrogar i övriga Sverige.
Vi har en egen restaurang där vi serverar lunch några dagar i veckan. Vi arbetar också med utåtriktad verksamhet, bl.a. event och trevliga gästspel.
Behörighet
Med en examen från restaurang– och livsmedelsprogrammet är du direkt behörig att söka yrkeshögskola för vidare utbildning inom yrket.
För dig som vill studera vidare efter gymnasiet kan vårt program också leda till en grundläggande behörighet.
Vi erbjuder en inriktning
Kök och servering
Denna inriktning ger kunskap inom matlagning och servering av mat och dryck i offentlig eller privat restaurangverksamhet. Exempel på yrken:
- Kock
Vi erbjuder även en lärlingsplats inom kök och servering.
Yrken
Vad kan man bli om man har läst på Restaurang- och livsmedelsprogrammet?
Klicka in dig på länken nedan och ta del av ett par exempel.
Skolverket
Vill du läsa mer om vad Restaurang- och livsmedelsprogrammet är och vad skolverket säger?
Kontakt
Rektor: Monica Norén
Telefon: 0950 - 168 12
Epost: monica.noren@edu.lycksele.se
SYV: Gun Signarsson
Telefon: 0950 - 167 95
Epost: gun.signarsson@edu.lycksele.se