Kommande händelser

Välkommen till lå 18/19

Vi välkomnar alla studenter till Tannbergsskolan och ser fram emot ett trevligt läsår med er!

Välkommen till Tannbergsskolan

Studera / Inspirera

Nya Studiegårdstider!

Välkommen till Studiegården!

OBS! Nya tider!
I Studiegården får du hjälp med dina studier oavsett vilket betyg du strävar efter. Ta med dina skoluppgifter och kom till oss!
Du är alltid välkommen att jobba hos oss. Schemat visar vilka tider vi har personal i Studiegården.

(Klicka på bilden för att förstora den)

Hållbarhetsveckan 2018: Klädbytardag 20/9

Är du less på dina kläder och vill förnya din garderob helt gratis för en mer hållbar utveckling?

1. Ta med max 5 hela och rena plagg för dam och herr (ej barnkläder)
  2. Lämna in kläderna mellan 08:00 – 09:00 och få 5 biljetter i utbyte för att byta till något annat när bytet startar 09:30 – 15:00
  3. “Shoppa loss” gratis!

Va även med och delta i vår klädquiz för att vinna ett fint pris!

Arrangeras av Handels- och administrationsprogrammet, årskurs 2

Se hela dokumentet här.

Hållbarhetsveckan 2018

Vision

SEE hållbarhetsvecka i Västerbottens län strävar i sitt arbete att uppnå följande vision:
År 2020 är Västerbottens län, Sveriges mest hållbara län. Regionalt och lokalt arbetas för en långsiktig hållbarhet med målet att kommande generationer ska ha möjlighet att leva i ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart samhälle.

För att se vad som händer just i Lycksele under denna vecka kan du klicka på denna länk och välja att visa aktiviteter enbart för Lycksele via Filtrera-funktionen.

Skolvalet 2018

Den 4/9 är det dags för skolval och då har ni chans att rösta mellan 10.00 – 14.00 i sal H7.

I denna .pdf finns instruktioner till hur röstningen går till.

Välkommen till skolstart!

Nu är det äntligen dags att starta igång skolan igen och nedan finner ni aktuella tider för detta.

Gymnasieskolan och gymnasiesärskolan

08.30 Upprop för årskurs 1 i Tannbergsskolans aula. Övriga klasser samlas i klassrum enligt anslag som ni finner vid entrén.
15.00-17.00 på söndag den 19 augusti är det öppet hus på Tannbergsskolan för gymnasieskolans och gymnasiesärskolans årskurs 1.
Komvux
Samling måndag 20 augusti 13.00 i Tannbergsskolans aula, för information och registrering.

Kommande händelser

Jullov 22/12 - 8/1 -2018

Nu börjar julen stunda och det är snart dags för juluppehåll. Jag vill passa på att önska alla en riktigt trevlig jul och ett gott nytt år!

Jullovstider:
22/12 – 8/1 – 2018

Lucia 13/12

Den 13 december bjuder vi in till Lucia här på Tannbergsskolan.

Tannbergsmässan 15/11

Den 15 november är elever från årskurs 9 välkomna att besöka oss på Tannbergsskolan